fredag 2 april 2010

Antonies fodelsedag!

Igar var det ju da Antonies fodelsedag, jag tycker det ar sa roligt med fodelsedagar!! Gjorde iodning har hemma for lite fodelsedagskalas nar han kom hem fran jobbet, satte fast ballonger pa utsidan av dorren ocksa tillsammans med en fin teckning dar det stod grattis!!

Har har vi hans presenter da, han fick allt som var pa onskelistan och lite till. I paketen fann han en bok, strumpor, en duk till skrivbordet, en linjal, en chelsea mugg och en "spadag" har hemma, med fotbad, ansiktsmasker och massage! Han behover fa slappna av lite efter allt pluggande!

Har ar fodelsedagsbarnet med sin tarta, (milktart) smakade som typ rispudding, inte sa gott enlikt mig men det var ju inte mig fodelsedag, han fick aven frukost pa sangen, rostat brod, ljus, kaffe och en sjungande linnea klockan sex pa morgonen! Vilken fru jag ar herregud!!
Efter fikat akte vi till shoppingcentret dar bion finns, vi strosade runt en stund dar och gick sedan och sag alice i underlandet, mycket bra film tycker jag! Efterat at vi harliga hamburgare pa en restaurang. Antonie blev lurad tre ganger pa sin fodelsedag, forst pa jobbet dar nan kille sa att han nu skulle genmanipulera kycklingar sa de skulle fa tva extra kycklingvingar for att fa ut mer kycklingklubbor per kyckling. Gick la han pa saklart! Sedan ringde en van och sa att han var pavag till oss men att han hade kort pa nagon och att vi maste komma med en gang!! Gick la han pa saklart! Sen hade jag ju lovat att inte luras men kunde inte lata bli nar vi skulle aka hem pa kvallen och sa att bilnycklarna inte alls lag i min vaska, att jag minsann hade gett tillbaks dom och nu var de borta. Gick la han pa saklart!!


Imorgon ar det paskafton, da ska det malas agg och atas svensk paskmat, sa gott det gar iallafall!=)

5 kommentarer:

  1. Vad du pysslar!!

    Jag håller med dig, du är en riktigt bra fru. Fru Linnéa liksom. Underbart!

    Hoppas allt är bra annars, själv går jag mest och väntar på Marlon. Jobbar ett tag till. Det är ju ändå en hel månad kvar till planerad nedkomst. Tänk vad tiden gått fort.

    Ta hand om dig och hälsa Antonie.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Mallis!!
    Ja, jag klarar uppgiften riktigt bra tror jag! Kort kommer pa min svenska pasktallrik, men vart internet ar slut sa nu far jag sitta pa internetcafe ett par dagar, sedan kommer bilder..

    Jag vantar ocksa pa Marlon, vill se hur han ser ut nu. Jag tror ocksa han kommer komma ut tidigare, ska fundera lite over vilken datum sa skriver jag min gissning pa din blogg sen, det kraver ju lite betanketid!!

    Ha det bast!!! Kram kram!

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fint du gjort! Jag skulle vilja ha dig till fru, då skulle man vara nöjd! :)


    Hahaha, vad lättlurad han är! Jag var på högspänn hela dagen och såg till att inte gå på nånting! I och för sig var det ingen som försökte lura mig..men ändå! :)

    Har du hört om Monicas aprilskämt till Elin? riktigt skoj! Om du inte hört det får vi ta det privat ;)

    PUSS

    SvaraRadera
  4. Förresten! Jag tyckte också om Alice! Och såg i ett annat inlägg att ni sett Cloudy with a chance.. Jag älskar den!! Har redan sett den tre gånger! :)

    SvaraRadera
  5. Tack Amanda!

    Det var sannerligen fina ord! Jag vill verkligen hora om Monicas aprilskamt till Elin! Maila mig!!!

    Ja, Cloudy... var valdigt bra och jag sag for lange sedan att du hade sett Up den sag vi hor nagra veckor sedan och den var ju helt fantastisk!! Jag grat lite i borjan dock, valdigt fina filmer!! Vi var en svang hos Antonies foraldrar herom dagen och dar hade jag nagra filmer som var med i england, fick med mig lilla sjoljungfrun sa den ska jag titta pa snart!!

    Kram Kram

    SvaraRadera