måndag 3 maj 2010

Hemlangtan

Oj, vad jag ar dalig pa att blogga, aterigen. Anledningen ar att jag lidit av fruktansvart skrivkramp. Inga ord har kommit fram, har inte ens kunnat fa ihop mina mail jag vill skriva, anledningen till det heter HEMLANGTAN! Jag langtar hem! Jag saknar alla sa himla mycket, familj och vanner och allt som har med sverige att gora. Da valjer jag att stanga av och latsas som att ni inte finns, annars grater jag bara. Att befinna sig i England till exempel ar ju sa himla mycket lattare, eftersom det ar sa himla mycket lattare att ta sig hem for en vecka eller sa och man behover inte betala miljoners kronor for internet och telefon. Det ar langt till sverige fran afrika och flygbiljetterna ar liiite dyrare. Sa om ni ar besvikna pa att jag ar dalig pa att hora av mig sa ber jag om ursakt men det gor sa ont i mitt hjarta just nu av att hora av mig!! Blir bara ledsen for att jag inte ar dar med ER just NU. Saknar allt som har med sverige att gora och skulle offra en av mina tar for att fa komma hem lite.

Idag borjar mitt kontrakt pa nya jobbet, men vet inte om jag ska dit idag, kanske ikvall for att kolla laget lite och se hur saker och ting gar till. Kanske blir hemlangatn lite mindre pataglig om jag far nagot att gora och inte bara behover ga hemma.

Antonie ar hemma nu hela dagarna, forra veckan, denna och nasta. Han har fatt ledigt for att kunna ga pa sina tentor och plugga. Han har fem tentor, tre denna veckan och tva nasta vecka. Han pluggar som besatt, vi far hoppas det gar val.

Ibland nar jag sover sa sparkas jag. Forra veckan sparkade jag bakat, rakt pa Antonies smalben, inte sarskilt uppskattat. Jag vaknar upp av att jag sparkar, inte mer en en spark. Vi har flyttat om lite i sovrummet eftersom Antonie just nu pluggar dar inne sa jag har inget sangbord utan sover direkt intill vaggen. Saklart ska jag sparkas i somnen da, rakt in i BETONGVAGGEN!! Sparkade hart som bara den. Aj, gjorde ordentligt ont, vem sparkar jag egentligen?!




Bilderna ar tagna for ett ar sedan nar jag och Antonie var pa en vekcas underbar semester i vackra Sverige. Vill ocksa uppleva den svenska varen, NU!!

2 kommentarer:

  1. Lilla vän! Du ska se att det blir bättre att vara på jobbet, då har du inte tid att tänka på annat ;)

    Men du vet att jag skulle gjort vad som helst att få vara där du är. Våren här är inte mycket att ha, inte ens nu när det blivit maj! Det är fortfarande kallt. På Valborg regnade det! Det kallar i alla fall inte jag någon vår att hänga i granen!

    Vad kostar en biljett till dig egentligen? Jag vill hälsa på! :)

    Ta hand om dig! Du ska se att det blir lättare snart igen!

    PUSSAR!

    SvaraRadera
  2. Hej gumsegumman!
    Tack for dina fina varmande ord!=) Jag hoppas att allt kommer ga bra med den nya lagenheten!! En biljett tur och retur ligger pa ungefar 8-10 000 skulle jag tro. jag har ju bara kopt enkelbiljetter. Billigast ar att aka med turkish airlines, det gjorde jag sist. Helt ok flygbolag och endast ett stopp, i istanbul. Annars ar det ofta tva eller mer stopp. Massa PUSSAR!!!

    SvaraRadera