söndag 14 mars 2010

Nya skor!!

Oj vad helgen gar fort!! I fredags var vi i stellenbosch, sag en konsert dar Antonies foraldrar sjong. Vi var tvingade att ga, visst var det trevligt men jag gillar inte att bli tvingad till att gora saker, vi var aven tvungna att ta dit hans moster, jaja, nu ar den dagen over och jag ar for tillfallet inte tvingad att gora nagot. Nar vi lamnat av moster var vi lite hungriga, akte forbi mcdonalds och fragade om de hade vegetariska burgare -javisst, sa hon. Nar vi kom hem med vara burgare upptackte vi att det bara ar tva brod med ost, majo, gurka, tomat och ketchup, hur kan man kalla det en burgare?? Det varsta ar att nar vi val kom hem och upptackte det kom vi pa att vi gjort samma sak tidigare, forhoppningsvis kommer vi ihag det den har gangen och behover inte utsattas for detta igen.

Igar pluggade Antonie hela dagen, jag spelade sims. Pa kvallen kollade vi pa tva filmer som vi var och hyrde, vi valde varsin. Cloudy with a chance on meatballs och going to hell, mitt val var den forstnamnda, tyckte den var skitrolig manga skratt blev det. Film nummer tva var ocksa bra, blir inte sa radd for filmer som ar lite overnaturliga men hoppade allt till bade tre och fyra ganger..

Idag akte vi till ett megastort kopcentrum i narheten, inhandlade lite presenter eftersom makens fodelsedag infaller om ett par veckor. Sedan handlade vi mat och efter fyra timar dar var vi helt slut!! Tog ett halvt dopp i poolen nar vi kom tillbaka, poolen var valdigt kall idag. Nu ska vi se pa nagon film som gar pa tvn. Har varit en alldeles for kort men rolig helg. Ah, vi kopte aven en kortlek idag! Har lart Antonie spela sjuan och stress! Kopte mig ett par jattesota skor idag for 70 kr. Jag har ju faktiskt bara tva par skor, converse och flip flops. Lite dalig bild men kameran har inte mycket batteri.

Hur ar det i Svedala?! Lite sol har ni fatt va?

1 kommentar:

  1. Hej Nea!

    Vilka söta skor du köpt! Sånna skulle jag oxå vilja trampa runt i nu, men det dröjer nog ett tag till innan ballerinaskorna får se dagsljuset här i Svearike. Lite sol har vi iallafall fått här hemma. Idag har det varit en fantasktiskt härlig vårdag! Har sutit ute och solat mitt vinterbleka tryne tillochmed =)
    Vad brun och fräch du ser ut på korten!!

    Vilka härliga bilder du lagt upp, ser ju fantasktiskt ut!!

    Hur mår du/ni annars och hur går det med jobb? Saknar dig massor här hemma, hoppas du har det bra och njuter av livet i värmen!!!

    Måste höras på telefon snart! har du skype?

    Massor av kramar från Vickan

    SvaraRadera